Je voeten in goede handen

Het vinden van een goede pedicure kan als lastig worden ervaren. Gelukkig hoeft u zich daar bij mij geen zorgen over te maken. Ik ben namelijk goed geschoold als medisch branche-pedicure naast een opleiding en werkervaring van ten minste zes jaar. Ik beheers alle specialistische technieken die nodig zijn om u van de beste behandeling te voorzien. 


Voor alle medische pedicurebehandelingen kunt u bij mij terecht. In sommige gevallen wordt de behandeling vergoed door uw zorgverzekeraar of wordt u doorverwezen door uw huisarts of podotherapeut. Ik raad u aan om te controleren bij uw verzekeraar of dit het geval is. 


Wanneer u te lang met uw klachten blijft rondlopen, zullen de klachten verergeren. Het is dus raadzaam om zo snel mogelijk hiervoor behandeld te worden. Ik geef u graag eerlijk en gedegen advies en samen stellen wij een behandelplan op voor uw klachten. In sommige gevallen wordt het behandelplan samen met de podotherapeut opgesteld. Ik werk op afspraak en heb daarom geen wachttijden. 


Hieronder vindt u een lijst met de specialisaties waarvoor u bij mij terecht kunt:

  • likdoorns
  • wratten
  • risicovoeten zoals door diabetes of reuma
  • spastische voet
  • verwaarloosde voet
  • het aanbrengen van drukregulaties
  • het laten plaatsen van nagelbeugels en ortheses
  • schimmelnagels
  • nagelreparaties
  • verwijderen van eelt en kloven


Om u ervan te verzekeren dat uw voeten ten alle tijden gezond zijn, raad ik u aan om iedere zes weken een bezoek aan de pedicure te brengen. Heeft u last van eelt, kloven of andere nagel-/voetaandoeningen? Dan raad ik u aan om iedere vier weken een bezoek te brengen aan de pedicure. Er is altijd maatwerk en overleg over behandelingen.


Waarom kiest u voor Coco4Feet 


Het is belangrijk dat uw voeten worden verzorgd door een gespecialiseerde, ervaren pedicure. Het uitvoeren van dergelijke behandelingen vergt deskundigheid en kennis. Aangezien ik geschoold ben als Branche Medisch Pedicure, kunt u erop vertrouwen dat ik over deze deskundigheid en kennis beschik. Ik werk volgens de richtlijnen van de Branche Code van de Voetverzorging. Mijn praktijkruimte voldoet aan strenge eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Indien gewenst kan ik de behandelstoel voor u verwarmen. 


Mijn diensten

Reumatische of diabetische voet


Ik help u bij het verminderen van uw klachten als gevolg van reuma of diabetes. Bepaalde medicatie kan uw huid en nagels aantasten. Deze hebben extra verzorging nodig. Ik verzorg graag uw voeten en verlicht ik druk bij knobbels. Ik geef u ook graag persoonlijk advies over uw voeten, hulpmiddelen en eventuele verwijzing naar specialisten.


Orthesiologie


Een orthese verlicht uw teenklachten. Het is een hulpmiddel dat uw tenen beschermd of de stand van uw tenen verbetert. Als specialist maak ik voor u een orthese op maat. Ortheses voorkomen teveel druk en daarmee de kans op eelt en likdoorns. Door mijn persoonlijke aandacht en maatwerk, worden uw klachten gereduceerd tot een minimum of kunnen zelfs verdwijnen. 


Nagelbeugeltechniek


Een nagelbeugel reparatie zorgt voor een correctie stand van uw nagels, meestal ten gevolge van het ingroeien van nagels. Ik maak een op maat gemaakte beugel van kunststof of metaal die uw nagelklachten verhelpt. 


Code Certificaat 


Ik heb mij gecommitteerd aan de wettelijke en branche eisen die worden gesteld omtrent hygiëne, milieu, arbeidsomstandigheden, veiligheid en kwaliteit. Waar kan ik u mee van dienst zijn?

Reumatische voet

Een medisch pedicure is opgeleid om iemand met reumatische klachten te begeleiden in de gevolgen van deze ziekte. Algemene voetverzorging en drukverlichting bij knobbels is mijn specialisatie.

Tevens geef ik goed advies over hulpmiddelen en zal u zo nodig verwijzen naar specialist

Orthesiologie

Ortheses zijn hulpstukken die door mij op maat gemaakt worden om diverse drukplekken te ontlasten, met name tussen de tenen.

Nagelbeugeltechniek

Met behulp van een kunststof of metalen op maat gemaakte beugel, wordt de nagel gecorrigeerd.

Meestal gebruikt tegen het ingroeien van de nagel.

Code certificaat

Ik voldoe als medisch pedicure aan alle wettelijke- en branche eisen, die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.