Nieuws & TipsWelkom in mijn Praktijk

Per april 2019 is de praktijk Coco4Feet geopend aan de Klapwijkse zoom 191 in Berkel en Rodenrijs. Op donderdagen werk ik bij voldoende afspraken in zorgcomplex “De Tuinen” in Bleiswijk. De Tuinen is een openbaar gebouw en voor iedereen toegankelijk. Voor meer informatie, neem contact op via info@coco4feet.nl.


Corona nieuws

Ook ik val met mijn praktijk in de zgn contact beroepsgroep.
Provoet heeft de richtlijnen bekend gemaakt waar wij ons aan moeten houden. 
Vooruitlopend op deze richtlijnen heb ik een acrylwand geplaatst in mijn praktijk. De acrylwand is GEEN vereiste. Maar ik ben er erg blij mee omdat het mij en de klant een bescherming geeft die verder gaat dan de voorschriften.
Als er groen licht komt, kunt u veilig bij mij terecht. 

8 Tips voor optimale en gezonde voeten

1. Was uw voeten iedere dag, het liefst zonder zeep omdat schimmels daar dol op zijn.
2. Droog uw voeten goed af, ivm het ontwikkelen van schimmels tussen uw tenen. Gebruik het liefst een vel keukenrol papier.
3. Knip uw nagels recht af. Dit is een lastige klus die uw pedicure eenvoudig voor u kan uitvoeren. Knip de hoekjes niet weg, hiermee verhoogt u de kans op ingegroeide nagels.
4. Draag passende schoenen. 
5. Draag geen knellende sokken of kousen. Het liefst naadloos en van wol of katoen.
6. Trek dagelijks schone sokken of kousen aan. 
7. Smeer dagelijks uw voeten in met een voetencreme of balsem.
8. Breng regelmatig een bezoek aan uw pedicure om uw voeten optimaal te laten verzorgen.